Pasta z sardynek

I druga propozycja rybnej pasty – tym razem z sardynek

WP_20141012_008aa

Składniki:

  • puszka sardynek w oleju (125g)
  • 1 ugotowane na twardo jajko
  • cebula dymka (ze szczypiorkiem)
  • 1 łyżeczka gęstego jogurtu naturalnego
  • sól, pieprz

Przygotowanie:

Sardynki wrzucamy do miseczki i rozgniatamy widelcem na gładką masę. Dodajemy drobno pokrojone jajka, posiekaną cebulę dymkę razem ze szczypiorkiem oraz jogurt. Całość mieszamy, aż do połączenia się wszystkich składników. Doprawiamy solą i pieprzem.

Smacznego!

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s